Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-05-2022 20:23

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου συμμετείχε χθες, 23 Μαΐου 2022, στη φιλανθρωπική διοργάνωση «Under the Stars» του Ιδρύματος «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας», εκπροσωπούμενη από τη Διευθύντρια Διοίκησης και Προσωπικού της Αρχής κα Μαρία Ιωακείμ. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων που εξυπηρετούνται από το Ίδρυμα.

Στο Πολυδύναμο Κέντρο έχει ανατεθεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρονται υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, φροντίδας, απασχόλησης και ψυχοκοινωνικής στήριξης σε βρέφη, νήπια, παιδιά, άτομα της τρίτης ηλικίας, μετανάστες, πρόσφυγες, ευάλωτους δημότες και οικογένειες κυρίως χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων, με στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού και την ομαλή κοινωνική ένταξη. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, στηρίζει το έργο που επιτελείται.

Η κα Ιωακείμ, με αφορμή τη συμμετοχή της Αρχής στην εκδήλωση, δήλωσε ότι η κοινωνική προσφορά βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης και του προσωπικού του Οργανισμού.


(ΜΒ)