Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-06-2022 18:45

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, ανακοινώνει τη στήριξη της θεραπευτικής κοινότητας "Αγία Σκέπη"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης και της διακίνησης ναρκωτικών που διαλαμβάνει χώρα την 26η Ιουνίου κάθε χρόνου, η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, ανακοίνωσε τη στήριξη της θεραπευτικής κοινότητας "Αγία Σκέπη", που αποτελεί θεραπευτική κοινότητα απεξάρτησης και απευθύνεται τόσο σε μακροχρόνιους ενήλικες χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών όσο και σε εφήβους χρήστες.

Εξαίροντας το έργο της "Αγίας Σκέπης", ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού δήλωσε ότι «ως ένας από τους μεγαλύτερους ημικρατικούς οργανισμούς του τόπου, η Αρχή Λιμένων Κύπρου δεν θα μπορούσε να παραμείνει απαθής σε ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία μας και ειδικά στο μείζον πρόβλημα της χρήσης και της διακίνησης ναρκωτικών. Προς τούτο, η Αρχή Λιμένων Κύπρου ανακοινώνει την χορηγία προς διευκόλυνση του έργου της θεραπευτικής κοινότητας "Αγίας Σκέπης" που συμβάλει στην διαχείριση του προβλήματος της χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών στον τόπο μας. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει σταθερός αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις και δραστηριότητες που διαχειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται του ρόλου της κοινωνίας των πολιτών, των μη-κυβερνητικών οργανώσεων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου».


(ΜΒ)