Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-12-2022 13:39

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

 

1. Παράδοση στην κυκλοφορία τμήματος της οδού Αγίας Παρασκευής

Το  Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της επόμενης φάσης τμηματικής εκτέλεσης του έργου, την Παρασκευή 9/12/2022, θα παραδοθεί, με αμφίδρομη διακίνηση, τμήμα μήκους 200 μ. περίπου των νότιων λωρίδων της οδού Αγίας Παρασκευής, μεταξύ της οδού Πάτμου και Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη.

2. Παράδοση στην κυκλοφορία νέου κυκλοφοριακού κόμβου  

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της επόμενης φάσης τμηματικής εκτέλεσης του έργου, μέχρι την 21/12/2022, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο νέος κυκλικός κυκλοφοριακός κόμβος στη συμβολή της Λεωφόρου Μ. Θεοδωράκη με τις οδούς Αγίας Παρασκευής και Μήλου, καθώς και η κάθοδος της οδού Αγίας Παρασκευής από τη Γερμασόγεια προς Λεμεσό.

Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές διευθετήσεις παραμένουν ως έχουν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΧ/ΙΚ)