Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-01-2023 09:41

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Υποβολή υποψηφιότητας κ. Χρίστου Χρίστου

Υποβλήθηκαν σήμερα, Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, οι υποψηφιότητες για τις Προεδρικές Εκλογές 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο κ. Χρίστου ανέφερε τα ακόλουθα: «Υποβάλαμε σήμερα τη δική μας υποψηφιότητα για τις Προεδρικές Εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου 2023. Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας, που αγωνιούν όπως και εμείς για το μέλλον του τόπου μας. Δεν βολεύονται με το κατεστημένο και επιθυμούν την πραγματική αλλαγή. Αναντίλεκτα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι η παράταξη των έργων. Καταθέτουμε ουσιαστικές προτάσεις. Θέτουμε ξεκάθαρους στόχους και υπερασπιζόμαστε σταθερά θέσεις μέσα σε ένα διαρκή πολιτικό αγώνα.

Το ΕΛΑΜ αποτελεί το ισχυρότερο ανάχωμα για την μη αποδοχή λύσης τουρκικών προδιαγραφών, όπως η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, στο εθνικό μας θέμα. Έχει σαφές καθορισμένο πρόγραμμα για την πάταξη των ανεξέλεγκτων παράνομων μεταναστευτικών ροών που κατακλύζουν κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Έμπρακτα βρίσκεται δίπλα στους αδικημένους πολίτες όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τις αυθαιρεσίες των τραπεζικών ιδρυμάτων. Παραμένουμε μακριά από υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής σε μια πολιτική σκηνή που βρίθει από σκάνδαλα. Στεκόμαστε αρωγός σε δυσπραγούντες συμπολίτες μας, αναπτύσσοντας ένα πλούσιο κοινωνικό έργο. Προασπιζόμαστε τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας και τις μελλοντικές γενιές απέναντι στα ισοπεδωτικά πρότυπα της νέας τάξης πραγμάτων. Αντικειμενικός σκοπός της δικής μας υποψηφιότητας στις προσεχείς εκλογές είναι η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε συλλογικά ως κοινωνία. Πιστεύουμε ότι μόνο με ένα δυνατό ΕΛΑΜ είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό, ταπεινά, απευθυνόμαστε σε όλες και όλους, ζητώντας τη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Καλή χρονιά, καλή ψήφο σε όλο τον κόσμο, και στην πατρίδα ευχόμαστε κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Καλή λευτεριά».

 

(ΜΒ)