Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-02-2023 12:48

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και της ΟΠΑΠ Κύπρου για παραχώρηση υποτροφιών σε απόφοιτους/ες δημόσιων Αθλητικών και Μουσικών Σχολείων

Υποτροφίες σε απόφοιτους μαθητές και μαθήτριες δημόσιων Αθλητικών και Μουσικών Σχολείων θα παραχωρούνται, με βάση Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφηκε χθες από τον Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας και η ΟΠΑΠ Κύπρου, στο πλαίσιο της προώθησης δράσεων τους που ενδυναμώνουν έμπρακτα τη νέα γενιά, ώστε αυτή να συμβάλει δημιουργικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας, προχώρησαν στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, το οποίο προνοεί την παραχώρηση εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου δύο υποτροφιών σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες, απόφοιτους/ες των δημόσιων Αθλητικών και Μουσικών Σχολείων της Κύπρου.

Η μια υποτροφία αφορά σε σπουδές αθλητικού περιεχομένου και η άλλη μουσικού και το ποσό που θα παραχωρείται για την κάθε υποτροφία είναι €20.000.

Αιτήσεις για τις υποτροφίες θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, αφού πρώτα γίνει δημόσια προκήρυξη των θέσεων.

 ΙΠ