Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-08-2024 12:45

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του ΚΟΑΠ και του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ (ECoE) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) υπέγραψε σήμερα, 27 Αυγούστου 2024, σύμφωνο συνεργασίας με το Κέντρο Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ (ECoE) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας συνυπεγράφη από τον Επίτροπο του ΚΟΑΠ κ. Ανδρέα Κυπριανού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ (ECoE) δρα Διόφαντο Γλ. Χατζημιτσή.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας προβλέπει συνεργασία σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων των δυο Οργανισμών. Τόσο ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ εκτιμούν ότι η υλοποίηση της συνεργασίας θα αποφέρει αμοιβαίο όφελος και στις δύο πλευρές, αλλά και των γεωργών της Κύπρου στην ολότητά τους.

Το μνημόνιο συνεργασίας καθορίζει τους όρους για τη συνεργασία και την αμοιβαία ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στα αντικείμενα αρμοδιότητας των δυο Μερών και ιδιαιτέρως αυτών που σχετίζονται με την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και, την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και ενεργειών εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων τους.   

(ΝΓιαν/ΜΣ)