Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-05-2023 10:00

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

1. Κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. - 4:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ. στο πεζοδρόμιο του Παραλιακού δρόμου στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαθούντος με Ονησίλλου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας του Παραλιακού Δρόμου σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα  κυκλοφορίας.

2. Κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου Ε602 Ζακάκι - Ασώματος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 3 Μαΐου 2023 – 31 Μαΐου 2023, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. - 4:00 μ.μ., καθημερινά εκτός Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΥΛ από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία, σε τμήμα του δρόμου Ε602 Ζακάκι - Ασώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή σε μήκος 120μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με προσωρινά φώτα τροχαίας.

3. Κλειστές λωρίδες μιας κατεύθυνσης του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 2 Μαΐου 2023  και την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 5:30 π.μ. της επόμενης ημέρας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό, από τον τερματικό κυκλοτερή κόμβο μέχρι την Χ.Θ. 3+170, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και ο αυτοκινητόδρομος θα είναι κλειστός και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η διοχέτευση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και της οδού Κινύρα στη Γεροσκήπου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΣΧ)