Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-05-2023 09:14

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Λουκαΐδης θα συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στη Σεβίλλη

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Λουκαϊδης, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει αύριο στη Σεβίλλη για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου 2023. Τον κ. Λουκαΐδη θα συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κα Γαβριέλλα Μαραγκού. 

Την Επιτροπή θα απασχολήσουν θέματα, όπως η επόμενη Σύνοδος Αρχηγών Κρατών του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Ρέικιαβικ, ο ρόλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην πρόληψη συγκρούσεων, στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας των διεθνών οργανισμών και στην προώθηση της διεθνούς ειρήνης, οι πολιτικές συνέπειες της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας, η ενίσχυση των σχέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπηςμε χώρες της Λατινικής Αμερικής και οι ξένες παρεμβάσεις, ως απειλή για τη δημοκρατική ασφάλεια στην Ευρώπη.

 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)