Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-09-2023 12:32

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού


1. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον δρόμο Κόρνου – Δελίκηπου – Λευκάρων

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 4/9/2023 - 2/10/2023, καθημερινά εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 06:00 – 17:00, στον δρόμο Κόρνου – Δελίκηπου – Λευκάρων θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά μέρος του δρόμου Κόρνου – Δελίκηπου – Λευκάρων, από τη συμβολή του με τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού και με κατεύθυνση προς Κόρνο, σε μήκος 100 μέτρων περίπου κάθε φορά και συνολικού μήκους 900 μέτρων και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.


2. Εργασίες τοποθέτησης αγωγού στον κύριο δρόμο Αγίας Φυλάξεως – Αγρού παρά την Παλόδεια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 2/9/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:00, θα εκτελούνται από το Σ.Υ.Λ. εργασίες τοποθέτησης αγωγού (crossing) στο οδόστρωμα, στον κύριο δρόμο Αγίας Φυλάξεως – Αγρού Ε110, Λεωφόρος Ελευθερίας, παρά το χωριό Παλόδεια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 120μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)