Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-09-2023 18:57

Υπό πλήρη έλεγχο δασικές πυρκαγιές στις Kοινότητες Αγίας Βαρβάρας και Δρούσιας της Επαρχίας Πάφου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, εκδηλώθηκαν δύο δασικές πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου.

Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:00 σε περιοχή της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:10, αφού έκαψε δύο δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση και χόρτα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με πέντε άτομα. Τις επιχειρήσεις του Τμήματος Δασών υποστήριξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερα άτομα και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας με ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άτομα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:34 σε περιοχή της Κοινότητας Δρούσιας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:15, αφού έκαψε ένα δεκάριο με χαμηλή άγρια βλάστηση και χόρτα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησε ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών με τρία άτομα. Τις επιχειρήσεις του Τμήματος Δασών υποστήριξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

(ΝΓ)