Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-10-2023 10:27

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού  

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1/11/2023 και την Πέμπτη 2/11/2023, μεταξύ των ωρών 21:00 και 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) και στις δύο κατευθύνσεις, μεταξύ ΓΣΠ και συμβολής με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για μήκος 500μ. περίπου (και στις δύο κατευθύνσεις) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

2. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/11/2023 - 15/11/2023, στον δρόμο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αλάμπρα (υπόγεια διάβαση αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού - Α1), θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα μήκους 50 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

3. Παράταση εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων παρά τον Κοτσιάτη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες κατασκευής φρεατίου και τοποθέτησης αγωγού που εκτελούνται από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, στον δρόμο Πέρα Χωρίου προς Αναλυόντα παρά τον Κοτσιάτη (Ε102), οι οποίες αναμένονταν να ολοκληρωθούν την Τρίτη 31/10/2023, θα παραταθούν μέχρι και την Παρασκευή 10/11/2023.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα μήκους 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΠ/ΑΦ)