Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-11-2023 12:02

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εκτέλεση εργασιών στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

Συντήρηση οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι και την Πέμπτη 30/11/2023, μεταξύ των ωρών 11:00 μ.μ. με 6 π.μ. της επόμενης ημέρας θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από τα «φώτα του Καλησπέρα» μέχρι και τη Σκαρίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από δύο οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Συντήρηση οδοστρώματος στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και στον δρόμο Κόρνου - Δελίκηπου

Από την Κυριακή 26/11/2023, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 6:00 μ.μ., στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και στον δρόμο Κόρνου - Δελίκηπου θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά μέρος των δρόμων ως ακολούθως:

(α)     η συμβολήτων δρόμων  Λευκωσίας – Λεμεσού,  Κόρνου – Δελίκηπου και προς Πυργά,

(β)     τμήμα του Παλαιού Δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τη συμβολή του με τους δρόμους προς Κόρνο και Πυργά, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 150 μέτρων περίπου και

(γ)     τμήμα του δρόμου Κόρνου – Δελίκηπου από τη συμβολή του με τον Παλαιό Δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Κόρνο, σε μήκος 900 μέτρων.

Και στις τρεις περιπτώσεις η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση  STOP & GO.

Εργασίες μαζέματος πλαστικών σακουλιών από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από την έξοδο της Αλάμπρας μέχρι και τη Σκαρίνου

Το Σάββατο 25/11/2023, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 12:00 μ.μ. θα εκτελούνται εργασίεςμαζέματος πλαστικών σακουλιών από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από την έξοδο της Αλάμπρας μέχρι και τη Σκαρίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα δίπλα από την κεντρική νησίδα σε μήκος 100μ. περίπου.

Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα

Την Πέμπτη 23/11/2023 και την Παρασκευή 24/11/2023, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 5:00 μ.μ., στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου για μήκος 50μ., με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς τον κυκλικό κόμβο «Λιμανιού» και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες ένωσης καλωδίου σε φρεάτια της Cyta στον αυτοκινητόδρομο αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας (Α3)

Την Τετάρτη 22/11/2023, μεταξύ των ωρών 08:30 π.μ. – 10:30 π.μ., στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας (Α3), θα εκτελούνται εργασίες ένωσης καλωδίου σε φρεάτια της Cyta, από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου σε μήκος 200μ. με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Λάρνακα, (600μ. πριν την έξοδο προς Αραδίππου) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που πιθανόν να προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση.

(ΕΠ/ΜΣ)