Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-11-2023 12:57

Μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) θα συμμετάσχουν στις εργασίες συνεδρίασης της Διεθνούς Γραμματείας της ΔΣΟ στη Βουλγαρία

Οι βουλευτές κ. Μαρίνος Μουσιούττας και κ. Ηλίας Μυριάνθους, μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), μεταβαίνουν αύριο στη Σόφια για να συμμετάσχουν στις εργασίες συνεδρίασης της Διεθνούς Γραμματείας της ΔΣΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου 2023. Την αντιπροσωπεία θα συνοδεύει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων A΄ της Βουλής κ. Βασίλης Κοιλιαρής. 

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, οι συμμετέχοντες βουλευτές θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία και στον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων της Συνέλευσης, περιλαμβανομένης της τροποποίησης του καταστατικού της ΔΣΟ.

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, θα γίνει παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου της ΔΣΟ με τίτλο «Αγία Σοφία: Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον Κόσμο» και της ομώνυμης έκθεσης φωτογραφιών στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στη Σόφια και το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, οι βουλευτές, Μέλη της ΔΣΟ, θα επισκεφθούν την Ιερά Μητρόπολη Φιλιππουπόλεως.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)