Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-01-2024 16:49

Συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Τουρισμού

Ενώνουν δυνάμεις με σκοπό τη διοργάνωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης της FIJET International για πρώτη φορά στην Κύπρο μετά από πολλά χρόνια

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Τουρισμού, μέλους του World Federation of Travel Journalists and Writers (FIJET).

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Κουμή για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τις σχέσεις του με διεθνείς φορείς τουρισμού.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε όπως το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Τουρισμού ενώσουν δυνάμεις με σκοπό τη  διοργάνωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης της FIJET International για πρώτη φορά στην Κύπρο μετά από πολλά χρόνια. Η μία και μοναδική φορά που διεξήχθη στην Κύπρο η υπό αναφορά Γενική Συνέλευση ήταν το 1984. 

Είναι άξιο αναφοράς ότι ο Παγκύπριος Συνδέσμος Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Τουρισμού είναι μέλος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού που διασυνδέεται τόσο με την UNESCO όσο και με διάφορους διεθνείς οργανισμούς στον τομέα του Τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO) και άλλοι.

(ΑΦΥ/ΑΦ/ΜΣ)