Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-01-2024 16:35

Ανακοίνωση του Τμήματος Γεωργίας για παράταση υποβολής αιτήσεων του Σχεδίου χορήγησης υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές στον τομέα της γεωργίας σε πανεπιστήμια της Κύπρου

Υπενθυμίζονται οι ενδιαφερόμενοι πρωτοετείς φοιτητές για το Σχέδιο χορήγησης υποτροφιών, οι οποίες παραχωρούνται στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου. Οι υποτροφίες, ύψους 10,000 ευρώ για το σύνολο της φοίτησης, αφορούν στην πραγματοποίηση σπουδών προπτυχιακού επιπέδου από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν σπουδές στον τομέα της γεωργίας σε πανεπιστήμια της Κύπρου, σε κατευθύνσεις σχετικές με την Επιστήμη Αγροτικής Παραγωγής, Ζωοτεχνίας και Γαλακτοκομίας ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Πέντε από τις υποτροφίες παραχωρούνται σε φοιτητές που ξεκινούν τις σπουδές τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023/24.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023/24 παρατείνεται μέχρι τις 07/02/2024. Οι αιτήσεις μπορούν να παραδοθούν στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Γεωργίας ή μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Τμήμα Γεωργίας, Λουκή Ακρίτα, 1412 Λευκωσία, ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση director@da.moa.gov.cy.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δικαιούχους, τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα σχετικά έντυπα βρίσκονται στον ιστοχώρο του Τμήματος Γεωργίας, στην ενότητα Ανακοινώσεις, καθώς και στη σχετική συντόμευση, στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου.

(ΝΓιαν/ΝΖ)