Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-02-2024 17:34

Δήλωση της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος δρος Μαρίας Παναγιώτου για τα ζητήματα που αφορούν στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα

Για τα ζητήματα που αφορούν στο Εθνικό Δασικό Πάρκο (ΕΔΠ) Ακάμα ακολουθούμε τις οδηγίες που προκύπτουν από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 20ής Δεκεμβρίου 2023, σχετικά με τις αλλαγές στην υλοποίηση των έργων του Σχεδίου Αειφόρου Ανάπτυξης (ΣΑΑ) του ΕΔΠ Ακάμα. Αυτό γίνεται μέσα στο πνεύμα και στη φιλοσοφία του ΣΑΑ.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η έκθεση της Αd-Hoc Επιτροπής για τα οδικά έργα της πρώτης φάσης στον Ακάμα. Ως εκ τούτου, θα ενημερώσω το Υπουργικό Συμβούλιο για τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στην απόφαση του Υπουργικού της 20ής Δεκεμβρίου, καθώς και για τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τη Διοικητική Έρευνα, ακολουθώντας όλες τις νενομισμένες διαδικασίες, και όχι αργότερα από τα μέσα Μαρτίου. Είμαι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και εν ευθέτω χρόνω θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσω όλες τις νενομισμένες διαδικασίες και εκεί και όπου τεκμηριώνονται ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν.

 (EN/ΕΑθ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα