Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-05-2024 11:23

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τα μέτρα κατά της εγκληματικότητας

Τα μέτρα, τα οποία έχουν ληφθεί σε σχέση με την ασφάλεια των πολιτών, αξιολογούνται συνεχώς ως προς την αποτελεσματικότητά τους, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας Έμπα, κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας και ερωτηθείς για τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία, ο Εκπρόσωπος είπε: «Η διασφάλιση της ασφάλειας και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών μιας ευνομούμενης Πολιτείας είναι στις πρωταρχικές υποχρεώσεις και στις ύψιστες προτεραιότητες της Πολιτείας.

Διαρκώς λαμβάνονται μέτρα. Αξιολογούμε αυτά τα μέτρα σε καθημερινή βάση. Αρκετά από τα μέτρα είναι ορατά από τους πολίτες μας, αλλά αυτό, το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, είναι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε συνεργασία με την Αστυνομία ως προς τη διαρκή αξιολόγηση για την αποτελεσματικότητα όλων των μέτρων που ήδη έχουν ληφθεί, για να μπορέσουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στον μέγιστο δυνατό βαθμό.»

(ΡΜ/ΕΑθ)