Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-05-2024 17:57

Ανακοίνωση του Γραφείου Επιτρόπου του Πολίτη αναφορικά με διαβούλευση επί νομοσχεδίων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την εποπτεία του Γραφείου του Επιτρόπου του Πολίτη κ. Παναγιώτη Παλατέ, διευρυμένη διαβούλευση επί των δύο νομοσχεδίων που ετοίμασε το Γραφείο και τιτλοφορούνται «Ο περί της Πρωτοβουλίας Πολιτών Νόμος του 2024» και ο «Ο περί της Δημόσιας Διαβούλευσης Νόμος του 2024».

Η παρουσίαση των νομοσχεδίων έγινε από τον Σύμβουλο του Γραφείου κ. Γιώργο Ησαΐα και στη διαβούλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), οργανωμένων συνόλων και κρατικών υπηρεσιών, οι οποίοι κατέθεσαν σχόλια και παρατηρήσεις.

Για να συμμετάσχετε στη διαβούλευση με τα δικά σας σχόλια είναι απαραίτητη η εγγραφή και η σύνδεσή σας στην πλατφόρμα e-consultation. Αφού συνδεθείτε, πλοηγηθείτε στη διαβούλευση που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να αφήσετε ένα γενικό σχόλιο στη διαβούλευση, κάνοντας scroll στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας της διαβούλευσης ή να αφήσετε συγκεκριμένα σχόλια σε οποιαδήποτε άρθρο επιθυμείτε. Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών σχολίων για όλους τους ενδιαφερόμενους στην πλατφόρμα e-consultation λήγει την 16η Ιουνίου 2024.

(ΓΣ/ΕΠ)