Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-06-2024 13:13

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Επενδυτικό Συνέδριο Αιγύπτου – ΕΕ, στο Κάιρο

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου αναχωρεί απόψε για το Κάιρο, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Επενδυτικό Συνέδριο Αιγύπτου – ΕΕ (Egypt – EU Investment Conference) που πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαναστασίου θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τις επενδυτικές προοπτικές της Αιγύπτου, η οποία θα διεξαχθεί γύρω στις 11 π.μ. με τη συμμετοχή της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Ursula von der Leyen και του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Abdel Fattah El-Sisi.

Στο περιθώριο του Επενδυτικού Συνεδρίου Αιγύπτου – ΕΕ, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας προγραμματίζει να έχει, επίσης, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Αιγύπτιους ομολόγους του, τον Υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Ahmed Samir, τον Υπουργό Ηλεκτρισμού και Ανανεώσιμης Ενέργειας δρα Mohamed Shaker El-Markabi και τον Υπουργό Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων κ. Tarek El Molla.

(ΓΑ)