Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-09-2024 11:10

Συνέδριο του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης «CYS Standards Roadshow 2024: Challenges in Standardisation for the Oil & Gas Industry in the Eastern Mediterranean»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει στις 15 Οκτωβρίου 2024, στη Λευκωσία, το Συνέδριο «CYS Standards Roadshow 2024: Challenges in Standardisation for the Oil & Gas Industry in the Eastern Mediterranean». Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη.

Το CYS Standards Roadshow 2024 διεξάγεται για πρώτη φορά και αποτελεί μια κορυφαία διοργάνωση που θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της τυποποίησης στον τομέα των υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων και συζητήσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα, να μοιραστούν εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές, καθώς και να αναπτύξουν συνεργασίες με ειδικούς από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το συνέδριο απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου, εκπροσώπους της βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς και τις Ρυθμιστικές αρχές. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή γνώσεων που θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τον τομέα των υδρογονανθράκων.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου, όπου δίνονται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) και το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον CYS στα τηλέφωνα 22411412, 22411415 ή στο email: info.cysr2024@cys.org.cy.

(ΝΓιαν/ΓΣ)