Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-09-2024 10:51

Ανακοίνωση του Υπουργείο Άμυνας αναφορικά με το παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα ποδηλασίας – CISM Regional Military Cycling

Πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024 το Περιφερειακό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας – CISM Regional Military Cycling Championship στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Στον αγώνα, μετά από πρόταση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στο ΑΣΑΕΦ, συμμετείχε και η Κύπρος με δύο οπλίτες της Εθνικής Φρουράς, τον Χριστόδουλο Άχχα και τον Λάμπη Αθανασίου, και δύο μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, τον Κωνσταντίνο Αντωνίου και τον Μιχάλη Θεοχάρους.

Το πρωτάθλημα άρχισε με τον αγώνα δρόμου αντοχής απόστασης 80 χλμ, στον οποίο οι αθλητές μας κατάφεραν να εξασφαλίσουν την 3η θέση της γενικής κατάταξης με τον Χριστόδουλο Άχχα και τη 10η θέση με τον Κωνσταντίνο Αντωνίου.

Στον αγώνα ποδηλασίας βουνού που διεξήχθη την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 ο Χριστόδουλος Άχχας τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης.

Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με τον Κωνσταντίνο Αντωνίου, την 6η θέση με τον Λάμπη Αθανασίου, τη 10η με τον Μιχάλη Θεοχάρους και την 11η με τον Χριστόδουλο Άχχα.

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για τη χώρα μας.

(ΝΓιαν/ΑΦ)