Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-09-2024 16:18

Συμμετοχή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας στην έκθεση «China International Fair for Trade In Services»

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο, συμμετείχε με πληροφοριακό περίπτερο στην 11η Διεθνή Έκθεση «China International Fair for Trade In Services», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο μεταξύ 12 και 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το κυπριακό περίπτερο στην έκθεση, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γενικές εκθέσεις στον τομέα των υπηρεσιών στην Ασία, επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός εκπρόσωπων επιχειρήσεων, οι οποίοι ενημερώθηκαν και έλαβαν πληροφοριακό υλικό αναφορικά με την Κύπρο και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδείχθηκε για τους τομείς επαγγελματικών υπηρεσιών (εγγραφή εταιρειών), πληροφορικής, τεχνολογίας και εκπαίδευσης.

Παράλληλα, με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως προορισμού επενδύσεων και παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών, ο Εμπορικός Σύμβουλος της χώρας μας στο Πεκίνο κ. Πέτρος Πέτρου παραχώρησε, στο πλαίσιο της έκθεσης, αριθμό συνεντεύξεων, ενώ συμμετείχε και ως ομιλητής σε δύο συνέδρια.

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται ετησίως από το 2012, προσέλκυσε φέτος 342.000 επισκέπτες, και σε αυτή συμμετείχαν 85 χώρες και διεθνείς οργανισμοί.   

(ΕΑθ/ΜΣ)