Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-09-2024 11:41

Συμμετοχή του επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο κ. Άριστου Δαμιανού στο Δημοκρατικό Φόρουμ Αθηνών

Ο βουλευτής κ. Άριστος Δαμιανού, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο (ΚΚΣ), μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Δημοκρατικό Φόρουμ Αθηνών (Athens Democracy Forum). Το Φόρουμ διοργανώνει το Ίδρυμα Δημοκρατίας και Πολιτισμού (Democracy & Culture Foundation), σε συνεργασία με τον διεθνή εκδοτικό όμιλο «The New York Times», μεταξύ 1 και 3 Οκτωβρίου 2024.

Κάτω από τον γενικό τίτλο «Μια στιγμή αλήθειας», το Φόρουμ θα απασχολήσουν θέματα όπως η δικαιοσύνη και η επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης σε μια χρονιά πολλών εκλογικών αναμετρήσεων, η κρίση εμπιστοσύνης στην ακεραιότητα των μέσων ενημέρωσης και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Εξάλλου, στο πλαίσιο του Φόρουμ θα διεξαχθεί συζήτηση, με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων, για τις εκλογές στις ΗΠΑ, τις πολιτικές εξελίξεις στην Ινδία μετά την επανεκλογή του Πρωθυπουργού κ. Narendra Modi, καθώς και τις διαστάσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)