Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-10-2018 16:50

Διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης από το ΚΕΠΑ στο «Πώς μπορεί το (Σωστό!) Marketing να βοηθήσει την επιχείρησή σας»

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Πώς μπορεί το (Σωστό!) Marketing να βοηθήσει την επιχείρησή σας».

Το μάρκετινγκ είναι μια θεωρία, μια πρακτική, μια επιστήμη που συχνά παρεξηγείται. Άτομα που δεν έχουν ακαδημαϊκή πείρα στη Διοίκηση συχνά παραβλέπουν αυτό το σημαντικό εργαλείο ίσως γιατί δεν γνωρίζουν τι είναι ή πως γίνεται το μάρκετινγκ σωστά, ή αμφιβάλουν τις δυνατότητές του.  Το πρόγραμμα κατάρτισης αποσκοπεί στην εκπαίδευση ατόμων στις βασικές αρχές του μάρκετινγκ και πως αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πράξη για σωστή και πετυχημένη προώθηση της εταιρείας τους - μικρή, μεγάλη ή και σαν ελεύθεροι επαγγελματίες. Θεωρείται εξαιρετικά χρήσιμο αυτό τον καιρό με τις αυξανόμενες εταιρείες start-up που όπου το μάρκετινγκ είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο που χρειάζονται για την επιτυχή τους δημιουργία και εδραίωση.

Η διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται σε 21 ώρες και θα διεξαχθεί στις 9, 16 και 23.11.2018 από τις 8:30 π.μ. – 4:30 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία. Γλώσσα διδασκαλίας η Ελληνική.

Το πρόγραμμα έχει τύχει της έγκρισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

€165 το άτομο

Επιχορήγηση ΑνΑΔ

€132 το άτομο

Υπόλοιπο πληρωτέο στο ΚΕΠΑ

€33 το άτομο

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΚΕΠΑ  http://www.mlsi.gov.cy/kepa ή να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Λειτουργό του Προγράμματος κα Χριστιάνα Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 22806119 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cchristodoulou@kepa.mlsi.gov.cy

(/ΣΧ)