Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-10-2024 11:00

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 14/10/2024 μέχρι και την Πέμπτη, 17/10/2024, από τις 20:30 μέχρι τις 05:30 της επόμενης ημέρας θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και επανεπίστρωσης του υφιστάμενου οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους, ως εξής:

Δευτέρα 14/10/2024: Τμήμα της οδού Λευκοθέου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της οδού Λευκοθέου με την οδό Ηλία Παπακυριακού στην Έγκωμη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λυκαβητού, θα είναι κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Στρόβολο παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ηρώων.

Τρίτη 15/10/2024: Τμήμα της οδού Λευκοθέου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της οδού Λευκοθέου με την οδό Ηλία Παπακυριακού στην Έγκωμη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λυκαβητού θα είναι κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Στρόβολο παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ηρώων.

Τετάρτη 16/10/2024: Τμήμα της Λεωφόρου Ηρώων από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Παντελεήμονα θα είναι κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις. Οι οδηγοί που κατευθύνονται από Κοκκινοτριμιθιά προς Έγκωμη/Μακεδονίτισσα προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου.

Πέμπτη 17/10/2024: Τμήμα της Λεωφόρου Ηρώων από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Παντελεήμονα θα είναι κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις. Οι οδηγοί που κατευθύνονται από Κοκκινοτριμιθιά προς Έγκωμη/Μακεδονίτισσα προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου.

Σε όλες τις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει κατάλληλη προσωρινή σήμανση για την ομαλή διοχέτευση της κυκλοφορίας στις διάφορες κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΣ/ΑΦ)