Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-03-2019 14:15

Σε εκδήλωση δεντροφύτευσης παρέστη ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης

Εκδήλωση δεντροφύτευσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στο Κόλπο Κοραλλίων, στην Πάφο. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός για ενίσχυση του πρασίνου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε χαιρετισμό του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση αναδεικνύει την αγάπη του κ. Λεπτού για την κυπριακή φύση, προσθέτοντας ότι «καθώς ο όμιλος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 60χρονα του δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια πιο κατάλληλη εκδήλωση, όπως αυτή, της δεντροφύτευσης». Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε την πορεία του Ομίλου Λεπτός ταυτόσημη με την πορεία και την ιστορία της κυπριακής οικονομίας και αναφέρθηκε στην πορεία του Ομίλου που ιδρύθηκε το 1960 μαζί, όπως είπε, με τα πρώτα βήματα του κυπριακού κράτους.

Σε χαιρετισμό του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μιχαλάκης Λεπτός τόνισε πως η παρουσία του Υπουργού Οικονομικών επιβεβαιώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο του ιδίου όσο και της Πολιτείας για την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος στα πλαίσια της ορθολογικής ανάπτυξης. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια για εμπλουτισμό και προστασία του πρασίνου στις περιοχές που δραστηριοποιείται ο 'Ομιλος θα συνεχισθούν με τον ίδιο ζήλο.

Τον αγιασμό της εκδήλωσης τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

(ΜΓ)