Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-08-2019 08:55

Δραστηριότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Αυγούστου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 27ης  Αυγούστου 2019 ανταποκρίθηκε  σε 32 κλήσεις για βοήθεια ,15 πυρκαγιές ,14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 19.21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Αχυρώνα Λιοπετρίου  στη Γερμασόγεια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικόλα Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.27. Η πυρκαγιά ήταν σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος πάνω σε μαγειρική συσκευή. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εξοπλισμός και πάγκοι κουζίνας και επηρεάστηκε από τον καπνό η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση της κουζίνας. Δεν κινδύνεψε κανείς.

Η ώρα 22.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  αίθουσα (με χρήση ως ιατρείο) στο Γυμνάσιο Βεργίνας στην οδό Θεόδωρου Μαρσέλλου στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.23. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν επίπλωση και επηρεάστηκε από τον καπνό η βαφή της αίθουσας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Lexus το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Αγίου Επίκτητου του χωριού Εργάτες. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.19.  Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

--------------------------

ΑΜ

.