Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-10-2019 09:37

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,από το Σαββάτο 12/10/2019 από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 13/10/2019, στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, 30 μέτρων περίπου, πριν τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ερμού (με κατεύθυνση προς Λευκωσία) και για μήκος 20 μέτρων, θα είναι κλειστή και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ)