Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-08-2024 09:28

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας

1. Εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης και διαπλάτυνσης δρόμου Καρβουνά-Τροόδους

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/9/2024-25/10/2024, μεταξύ των ωρών 7:00-15:30, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης και διαπλάτυνσης δρόμου από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία σε τμήμα του δρόμου Καρβουνά-Τροόδους (Β9) στη Χ.Θ. 61+500 – 63+250. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η μια από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου θα είναι κλειστή για μήκος 120μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

2. Εργασίες συντήρησης των ερεισμάτων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/9/2024-13/9/2024, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:30-15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των ερεισμάτων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας-Κοφίνου (συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο, από τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο προς αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και μετά πίσω προς Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, θα κλείνει τμηματικά, 1χλμ. ανά φορά, το έρεισμα. Η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται απρόσκοπτα στις λωρίδες κυκλοφορίας.

3. Εργασίες συντήρησης των ερεισμάτων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 4/9/2024-30/9/2024, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:30-15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των ερεισμάτων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας-Αγίας Νάπας (συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων). 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο, από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι και την 3η έξοδο προς Ξυλοφάγου και μετά πίσω προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα κλείνει τμηματικά, 1χλμ. ανά φορά, το έρεισμα. Η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται απρόσκοπτα στις λωρίδες κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΓΣ/ΝΖ)