Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-10-2019 13:04

Χαιρετισμός της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, σε εκδήλωση της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Αγίων Ομολογητών, χθες στον Στρόβολο

Εκ μέρους της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδη, η οποία απουσιάζει στο εξωτερικό, σας διαβιβάζω τους θερμούς της χαιρετισμούς, όπως και τη μεγάλη εκτίμησή της για την προσφορά της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Αγίων Ομολογητών όλα αυτά τα χρόνια, από της ίδρυσης της το 1935. 

Χάρις στο μοναδικό πάθος και τη θέληση εθελοντριών κυριών της Λευκωσίας να προσφέρουν για τους πιο αδυνάτους από τους συνανθρώπους μας, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Αγίων Ομολογητών, έχει καταφέρει, με την όλη δράση της, να αναφέρεται ως παράδειγμα συλλογικής έκφρασης της ανιδιοτελούς αγάπης και αλληλεγγύης που ως κοινωνία οφείλουμε σε αυτούς που μας χρειάζονται. 

Οι κυρίες που καταρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, όπως και όλες οι άλλες κυρίες που βοήθησαν από της ίδρυσής του και συνεχίζουν να βοηθούν με μεγάλη ευθύνη και αφοσίωση στην επιτέλεση των στόχων του, είναι πραγματικά άξιες συγχαρητηρίων.

 Τέτοια παραδείγματα δεν τιμούν απλώς το λαό μας, αλλά λειτουργούν και ως καθοδηγητικός φάρος για ακόμη πιο ουσιαστική στήριξη των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού μας, τις οποίες το κράτος βοηθά μεν με τα διάφορα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών του, αλλά πάντοτε χρειάζονται τη μεγαλύτερη στήριξη και αλληλεγγύη μας για αντιμετώπιση του συνόλου των αναγκών τους. 

Είναι με εκδηλώσεις όπως τη σημερινή που η Φιλόπτωχος Αδελφότης Αγίων Ομολογητών κατορθώνει να υλοποιεί τα προγράμματά της και να καλύπτει τους υψηλούς και ευγενείς στόχους της,  με κύριο μέλημα τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που συνολικά προσφέρει. 

Στο πρόσωπο της Προέδρου της Φιλοπτώχου κας Χριστίνας Χριστοφόρου,  συγχαίρω όλες τις άλλες εθελόντριες του ενδεκαμελούς συμβουλίου, όπως και τις άλλες κυρίες που βοηθούν για την επιτέλεση των στόχων της. 

Η αποψινή εκδήλωση θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η καταξιωμένη χορωδία   της Πνευματικής Στέγης  Λευκωσίας «Λέανδρος Σίταρος» υπό τη διεύθυνση της Μάρως Σκορδή και η επίσης καταξιωμένη συμπατριώτισσα μας καλλιτέχνης Βάκια Σταύρου με την ορχήστρα της θα μας ταξιδέψουν μαζί στα υπέροχα μουσικά ακούσματα της βραδιάς. 

Εύχομαι σε όλες και όλους κάθε καλό. 

Σημ.:   Τον χαιρετισμό διάβασε εκ μέρους της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου.

-------------------------- 

ΡΜ/ΑΜ/ΕΙ