Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-01-2020 07:03

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παρέστη χθες σε εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Την πεποίθηση ότι αν εργαστούν από κοινού, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μπορούν να ζήσουν εν ειρήνη μαζί εξέφρασε χθες βράδυ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Σε αναφορές του κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου,  με την ευκαιρία της Κοπής της Βασιλόπιττας, ο κ. Κούσιος είπε, μεταξύ άλλων, καλωσορίζοντας Τουρκοκύπριους δημοσιογράφους, ότι «στους συμπατριώτες Τουρκοκύπριους έχω να πω ότι μοιραζόμαστε κοινή Ιστορία και απόψεις, και πιστεύω ότι αν εργαστούμε μαζί μπορούμε να ζήσουμε σε ένα ενωμένο νησί εν ειρήνη».

Στην εκδήλωση παρών ήταν, επίσης, και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, πως «είναι δυνατόν να εμπεδώσουμε την καλή σχέση ανάμεσα σε πολιτικούς και δημοσιογράφους. Είμαστε και θα είμαστε και ανεκτικοί και συνεργάσιμοι στην κριτική σας, προσδοκώντας ότι αυτή η κριτική θα στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα και θα είναι πραγματικά μια κριτική που δεν θα εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό εκτός από αυτόν που αφορά το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών».

---------------------------------

ΑΜ/ΕΙ