Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2020 09:56

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 15ης Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 16ης  Μαρτίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 45 κλήσεις για βοήθεια, 37 πυρκαγιές, πέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 13.26 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στην οδό Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.50. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα ζημιές έπαθαν οι πάγκοι της κουζίνας και ο εξοπλισμός της κουζίνας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Η ώρα 02.20 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  όχημα μάρκας BMW και δίκυκλο μηχανοκίνητο όχημα (μοτοσυκλέτα) μεγάλου κυβισμό στους Αγίους Ανάργυρους Επαρχίας Λάρνακας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Λάρνακας με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.36.  Τα οχήματα βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο και από την πυρκαγιά και την θερμότητα τα δυο οχήματα υπέστησαν ελαφριές ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 03.55 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην οδό Λιστ, στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Λάρνακας με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.07. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΕΚ/ΣΧ)