Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-11-2021 14:28

Εργασίες συντήρησης γεφυρών σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας-Παραλιμνίου και Λάρνακας-Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 16/11/2021 μέχρι και την Παρασκευή 19/11/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας-Παραλιμνίου και Λάρνακας-Λευκωσίας, της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης γεφυρών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσουν τα ακόλουθα τμήματα:

  • Στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας-Παραλίμνιου, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μετά την έξοδο προς Αραδίππου μέχρι τον κυκλικό κόμβο «Ριζοελιάς» με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, για μήκος 50μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, θα κλείσει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, εντός του κυκλικού κόμβου «Ριζοελιάς» και από τις δύο κατεύθυνσης και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΙΚ)