Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-11-2021 15:13

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.  Eργασίες κλάδευσης φυτών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 25/11/2021 -10/12/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου θα εκτελούνται εργασίες κλάδευσης φυτών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1,5χλμ. περίπου κάθε φορά από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο προς Ξυλοφάγου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2.  Eργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων στις Λεωφόρους Ελευθερίας, Ακροπόλεως, Αυστραλίας, Σπύρου Κυπριανού και Γρίβα Διγενή της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 25/11/2021 - 16/12/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στις Λεωφόρους Ελευθερίας, Ακροπόλεως, Αυστραλίας, Σπύρου Κυπριανού και Γρίβα Διγενή της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

3.  Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Τροόδους από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 24/11/2021 και την Πέμπτη 25/11/2021, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Τροόδους από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος θα κλείνει σε τμήματα μήκους 1000μ. περίπου κάθε φορά και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται διαμέσου των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ.

4.  Εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 28/11/2021, μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:00, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου, για 0,7χλμ. περίπου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσουν οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΙΚ)