Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-06-2018 09:48

Στις εργασίες της επετειακής 25ης Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευση της Ορθοδοξίας συμμετέχει η κυπριακή Βουλή

Η αντιπροσωπία της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), αποτελούμενη από τους βουλευτές κ. Άγγελο Βότση (επικεφαλής), κ. Κώστα Κωνσταντίνου, κα Ευανθία Σάββα και κ. Ηλία Μυριάνθους, αναχωρεί την Δευτέρα 25  Ιουνίου 2018 για την Αθήνα, για να συμμετάσχει στις εργασίες της επετειακής 25ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ, με κεντρικό θέμα: «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και χριστιανικές αξίες: 25 χρόνια ΔΣΟ».

Την έναρξη της Συνέλευσης θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια έκθεσης εικονογραφικής τέχνης, με θέμα: «Η Ανάσταση του Ιησού». Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν στην Βουλή των Ελλήνων στις 26 και 27 Ιουνίου.

Τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις επί του κεντρικού θέματος, του απολογισμού δραστηριοτήτων της και του οικονομικού της απολογισμού, όπως και επί του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων της για το επόμενο έτος.

Η 25η Γενική Συνέλευση θα ολοκληρώσει τις εργασίες της με τη διεξαγωγή των τακτικών ανά διετία εκλογών για την ανάδειξη των Οργάνων της ΔΣΟ.

Την κυπριακή αντιπροσωπία θα συνοδεύσει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής κ. Βασίλης Κοιλιαρής. 

(ΜΛ)

 

 

 

 

 

 

 

/ΒΚ/.