Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-06-2018 09:48

Εκδήλωση για παρουσίαση της έκδοσης της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με τις επενδύσεις στην Κύπρο

Η Βουλή των Αντιπροσώπων διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία κυκλοφόρησε στα ελληνικά και στα αγγλικά, με τίτλο «Επενδύσεις στην Κύπρο: Πλεονεκτήματα και Διαδικασίες» - “Investment in the Republic of Cyprus: Advantages and Procedures. Στόχος της έκδοσης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις επενδύσεις στην Κύπρο και η καθοδήγησή τους αναφορικά με τις διαδικασίες που επιβάλλεται να ακολουθήσουν.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας, Εσωτερικής Αγοράς της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Καραγιώργης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) κ. Μάριος Ταννούσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) κ. Μάριος Σκανδάλης και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δώρος Ιωαννίδης. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση αναφορικά με τις προοπτικές και τις ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο, την οποία θα συντονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Λουκάς Φουρλάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018, στις 10.00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων κοινοβουλευτικών επιτροπών «Κερύνεια».

(ΜΓ)