Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-09-2022 09:35

Ανοικτή ενημερωτική ημερίδα από τον CYS για τον ρόλο των διεθνών προτύπων στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα ανοικτής συμμετοχής με θέμα «The Role of International Standards in Artificial Intelligence», την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.

Η ημερίδα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο, στοχεύοντας την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τις εξελίξεις στα θέματα Τυποποίησης για την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ).

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργoύ Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής. Εναρκτήριους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής κ. Κώστας Αγρότης και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) κα Αθηνά Παναγιώτου. Προσκεκλημένος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Peter Deussen, Τεχνικός Εμπειρογνώμονας της Διεθνούς Επιτροπής Τυποποίησης ISO/IEC JTC 42 "Artificial Intelligence" και ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην εκπόνηση διεθνών προτύπων στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Επίσης, θα γίνει σύντομη παρουσίαση των εθνικών δραστηριοτήτων τυποποίησης σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης από Λειτουργό του CYS.

Για όλες τις σχετικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της ημερίδας, καθώς και την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2022, πατήστε εδώ.


(ΜΒ/ΙΚ)