Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-10-2022 11:11

Παράδοση φορητών αναπνευστικών μασκών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Κυπριακή Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας Αυστραλίας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παράδοση 103 (εκατόν τριών) φορητών αναπνευστικών μασκών με φίλτρο, ως ευγενής δωρεά της Κυπριακής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας Αυστραλίας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

Ο Διευθυντής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Κατσίφλης εξέφρασε τις ευχαριστίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς την Κυπριακή Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας Αυστραλίας γι’ αυτή την σημαντική πρωτοβουλία. Όπως δήλωσε, «Η χειρονομία αντιπροσωπεύει τον ισχυρό δεσμό της κυπριακής παροικίας με τα πάτρια εδάφη».

Η Γραμματέας της Κυπριακής Κοινότητας κα Αναστασία Σαρακίνη ανέφερε ότι η δωρεά γίνεται εξ αφορμής της καταστροφικής πυρκαγιάς του 2021 στην ορεινή Λεμεσού και Λάρνακας.

Επιπρόσθετα, η κα Σαρακίνη σημείωσε ότι η δωρεά γίνεται κατόπιν εράνου που διεξήχθη από τα μέλη της Κυπριακής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας Αυστραλίας, ως ένδειξη εκτίμησης και συμπαράστασης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για το λειτούργημα και την προσφορά της προς το κοινό.


(ΜΒ/ΙΚ)