Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-10-2022 13:49

Διοργάνωση εκστρατείας καθαριότητας

Ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και η Επίτροπος Περιβάλλοντος διοργανώνουν εκστρατεία καθαριότητας στην περιοχή μεταξύ Μοναγριού - Παραμύθας, με σκοπό την απομάκρυνση τεράστιου όγκου σκουπιδιών που ασυνείδητοι αφήνουν παράνομα.

Ευκαιρίας δοθείσης, κάνουμε έκκληση, για ακόμη μία φορά, να σταματήσει το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο ρύπανσης του υπέροχου μας τόπου. Η ύπαιθρος και οι ορεινές μας κοινότητες φημίζονται για τη φυσική και πολιτιστική τους κληρονομιά, τον παραδοσιακό χαρακτήρα αλλά και τόσα άλλα προτερήματα που τις χαρακτηρίζουν. Πράξεις όπως η παράνομη απόθεση αποβλήτων προσβάλλουν την αισθητική των κατοίκων και των επισκεπτών, δεν τιμούν τον πολιτισμό μας και υπονομεύουν το περιβάλλον.

Για άρση του φαινομένου έχουν προταθεί σειρά μέτρων, τα οποία τροχοδρομούνται προς οριστική επίλυση και αφορούν ολόκληρη την έκταση του νησιού.

Η δράση καθαριότητας συγκεκριμένων βεβαρημένων σημείων της ορεινής Λεμεσού έχει προγραμματιστεί για αύριο 18/10 στις 11:30 το πρωί, με σημείο συνάντησης τον κεντρικό δρόμο Λεμεσού – Πλατρών μεταξύ Άλασσας και Μοναγριού.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, τα Δημόσια Έργα, την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, την Ένωση Κοινοτήτων Λεμεσού, την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και τα Κοινοτικά Συμβούλια Μοναγριού και Παραμύθας.

(ΡΜ/ΕΠ/ΕΧΡ)