Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-10-2022 14:43

Επίσημη επίσκεψη από το μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Λάζαρο Λαζάρου στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), με το μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Λάζαρο Λαζάρου, τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού, τον Βοηθό Επίτροπο κ. Ανδρέα Ευαγγέλου και ανώτερα στελέχη του Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, ο κ. Λαζάρου ενημέρωσε τον Οργανισμό για την ετήσια έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου για το έτος 2021, η οποία θα παρουσιαστεί εκτεταμένα στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 20 Οκτωβρίου 2022. Θετικά και ενθαρρυντικά τα ευρήματα για την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και ευρύτερα για τον Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών.

Τέλος, ο Επίτροπος ευχαρίστησε και συγχάρηκε τον κ. Λαζάρου, για τη στήριξη που τυγχάνει ο Οργανισμός και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον κ. Λαζάρου, αφού ολοκληρώνεται και η θητεία του. Ο Επίτροπος κ. Κυπριανού ανάφερε ότι ο ΚΟΑΠ θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του υπεύθυνα, αποδοτικά και ανεπηρέαστα με μόνο γνώμονα τη διασφάλιση των διαχρονικών συμφερόντων των αγροτών και της Κυπριακής αγροτικής οικονομίας στο σύνολο της.

(ΝΓ/ΣΧ)