Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-10-2022 09:52

Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) στο 58ο Συνέδριο του PantaRhei, στο Βουκουρέστι

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, η επίσημη έναρξη του συνεδρίου από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Panta Rhei, Boštjan Ključevšek, καθώς και εισαγωγική ομιλία και καλωσόρισμα από τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Πληρωμών της Ρουμανίας (APIA) κ. Andrian Pintea. Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυνε, επίσης, ο Υπουργός Γεωργίας της Ρουμανίας κ. Petre Daea.  

Το συνέδριο ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία οι σύνεδροι συμμετείχαν σε δυο χωριστά εργαστήρια (workshops) σχετικά με την υλοποίηση εφαρμογών κινητών συσκευών τύπου Geotag και τα προβλήματα με τον μικροτεμαχισμό και τις δυσκολίες εφαρμογής τεχνολογιών Monitoring σε αυτά.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με την υλοποίηση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής κυρίως σε θέματα σχετικά με το Monitoring, Geotag mobile apps κ.α. καθώς και άλλες εξελίξεις και σύγχρονες τάσεις που επηρεάζουν τον τομέα της Πληροφορικής και απασχολούν τους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Αγροτικών Πληρωμών.

(ΕΠ/ΣX)