Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-10-2022 12:33

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κας Αλίκης Στυλιανού στην τελετή απονομής των βραβείων κυπριακής διαφήμισης Carob Awards, χθες

Απόψε η έμπνευση και η δημιουργία έχουν την τιμητική τους. Σε ένα ανταγωνιστικό πεδίο με μεγάλες απαιτήσεις, οι άνθρωποι που συμμετέχουν στον συναρπαστικό κόσμο της διαφήμισης, έχουν την ευκαιρία να διακριθούν για τη δουλειά τους μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου, τον οποίο και συγχαίρω. Τα βραβεία αυτά προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο στους δημιουργούς, ανεβάζοντας το επαγγελματικό επίπεδο και το αισθητικό αποτέλεσμα των καινούργιων προτάσεων στον χώρο. Ιδιαίτερα σήμερα, λόγω της ψηφιακής ανάπτυξης που βιώνουμε, η επιτυχημένη επικοινωνία βασίζεται σε δυνατές, αποτελεσματικές και καινοτόμες επιλογές.

Στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, μέλημα μας είναι η προώθηση της στρατηγικής και των δράσεων της Κυβέρνησης. Αναζητούμε διαρκώς νέους και δημιουργικούς τρόπους για να φτάσουν τα μηνύματά μας στον πολίτη. Υπό αυτή την έννοια, αναζητούμε βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες δράσεις και είναι για αυτόν τον λόγο που θεωρούμε ότι ο κόσμος της διαφήμισης είναι σημαντικός για μας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν διακριθεί με τα βραβεία Carob Awards, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη δουλειά όλων και ευχόμαστε νέες δημιουργικές κατακτήσεις.

Ως συνδιοργανωτές, είναι χαρά μας που σας βλέπουμε όλους εδώ και ελπίζουμε στη διαχρονική συνέχιση αυτού του θεσμού.

Φέτος, οι Κριτικές Επιτροπές φιλοξενήθηκαν στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και έτσι παρακολουθήσαμε από κοντά την επίπονη και δομημένη διαδικασία αξιολόγησης.

Από αυτή τη διαδικασία προέκυψε και το επόμενο χρυσό CAROB που απονέμεται στην MSPS Cyprus για τη «Lidl Food Academy – on the go».

(ΡΧ/ΜΓ)