Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-04-2023 10:49

Συμμετοχή του βουλευτή κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στις εργασίες της 51ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στις Βρυξέλλες

Ο βουλευτής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση, μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 51ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ),που θα διεξαχθούν στις 27 Απριλίου 2023, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τον κ. Νεοφύτου συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κα Αυγούστα Χρίστου.

Την Επιτροπή θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των πολυμερών εμπορικών διαπραγματεύσεων, καθώς και η προετοιμασία της επόμενης Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του ΠΟΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Φεβρουάριο του 2024.

Εξάλλου, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα παρακολουθήσουν μέρος της τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα ενημερωθούν για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε διάφορες εμπορικές διαπραγματευτικές διαδικασίες, ενόψει της 13ης Υπουργικής Συνόδου του ΠΟΕ.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)