Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-04-2023 14:50

Συμμετοχή Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Χάρη Γεωργιάδη στο «8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών»

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Χάρης Γεωργιάδης μεταβαίνει απόψε στους Δελφούς, για να συμμετάσχει στο «8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών», που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Απριλίου 2023.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Φόρουμ, ο κ. Γεωργιάδης θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε συζήτηση, με θέμα τον μηχανισμό συνεργασίας μεταξύ των κοινοβουλίων Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των ΗΠΑ («3+1»). Στη συζήτηση, θα συμμετάσχουν επίσης ως ομιλητές, μέσω διαδικτύου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας κ. Robert Menendez και η βουλεύτρια κα Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής των αντιπροσωπιών του Αμερικανικού Κογκρέσου και της Βουλής των Ελλήνων στον Διακοινοβουλευτικό Διάλογο «3+1» (ΔκΔ «3+1»). Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν επίσης με φυσική παρουσία το μέλος της ελληνικής αντιπροσωπίας στην ΔκΔ «3+1» κ. Δημήτρης Καιρίδης και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. George Tsunis.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)