Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-04-2023 18:01

Ο βουλευτής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συμμετείχε στις εργασίες της 51ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου

Ο βουλευτής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση, συμμετείχε σήμερα στις εργασίες της 51ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ),που πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ) στις Βρυξέλλες.

Κατά τη συνεδρίαση, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, προέβησαν σε συνολική επισκόπηση της συμμετοχής των κοινοβουλίων στις συζητήσεις των θεμάτων που άπτονται του διεθνούς εμπορίου και συμφώνησαν στην προώθηση βέλτιστων πρακτικών, καθώς και στην ανάληψη κοινοβουλευτικών δραστηριοτήτων προς ενίσχυση του έργου του ΠΟΕ.

Προηγουμένως, τα μέλη της Επιτροπής παρέστησαν στην τακτική συνεδρία της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του ΕΚ, κατά την οποία ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο του ΠΟΕ για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των πολυμερών εμπορικών διαπραγματεύσεων.

/AX

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)