Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-04-2023 18:04

Υπογραφή συμβολαίου για Γενική Συντήρηση Κυβερνητικών Οικισμών στις Επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου διάρκειας 24 μηνών

Υπεγράφη σήμερα, 27 Απριλίου 2023, μεταξύ του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως και της εταιρείας «Χριστόδουλος Πασχάλη Λτδ», η Σύμβαση για το Έργο «Γενική Συντήρηση Κυβερνητικών Οικισμών Επαρχιών Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου 2023-2025».

Το Έργο περιλαμβάνει εργασίες γενικής συντήρησης σε οικιστικές μονάδες στους προσφυγικούς οικισμούς στις Επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν σχετίζονται με την προστασία της ασφάλειας και υγείας των προσφύγων που διαμένουν σε αυτές.

Το ποσό της Σύμβασης ανέρχεται στα €1.594.000,00 (+ ΦΠΑ) και η διάρκεια του συμβολαίου είναι 24 μήνες. Παρόμοιας φύσης συμβόλαια εκτελούνται σε όλες τις Επαρχίες παγκύπρια.

Σημειώνεται ότι οι πολυκατοικίες στην Επαρχία Λάρνακας που περιλαμβάνονται στο νέο Σχέδιο Χορηγιών «κτίΖΩ» θα αξιολογηθούν και θα τύχουν χειρισμού στο πλαίσιο των προνοιών του Σχεδίου «κτίΖΩ».

(ΜΚυ)