Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-06-2023 14:08

Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου θα συμμετάσχει σε Ad hoc Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) για την παρακολούθηση των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στο Μαυροβούνιο

Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει αύριο στη Ποντγκόριτσα για να συμμετάσχει, ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Ομάδας στην ΚΣΣΕ, στην Ad hoc Επιτροπή της Συνέλευσης για την παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών στο Μαυροβούνιο, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023.

Πριν την ημέρα των εκλογών, τα μέλη της Ad Hoc Επιτροπής θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τους επικεφαλής ή/και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων και υποψήφιους των εθνικών μειονοτήτων, καθώς και με τις αρμόδιες εθνικές αρχές για την παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας. Θα έχουν επίσης ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της Αποστολής Μακράς Διαρκείας του Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)