Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-07-2023 14:54

Επέκταση της υπηρεσίας πιστοποίησης Apostille στα ΚΕΠ Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου επί ιδιωτικών ‎εγγράφων

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ) του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει ότι, από την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023, η υπηρεσία πιστοποίησης εγγράφων με τη σφραγίδα Apostille, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Λευκωσίας 1 (Έγκωμη), Λευκωσίας 2 (Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’), Λάρνακας και Αμμοχώστου, επεκτείνεται πέραν της πιστοποίησης των δημοσίων εγγράφων και στην πιστοποίηση ιδιωτικών εγγράφων, ενόρκων δηλώσεων με παραρτήματα και εγγράφων του Εφόρου Εταιρειών.

Η εν λόγω υπηρεσία ήδη παρέχεται στο ΚΕΠ Πάφου από τις 3/4/2023, καθώς και στα ΚΕΠ Κολοσσίου, Πόλης Χρυσοχούς και Πελενδρίου από τις 26/6/2023.

Συνεχίζεται, επίσης, η εξυπηρέτηση των πολιτών για πιστοποίηση με τη σφραγίδα Apostille, για όλα τα είδη εγγράφων, στα κεντρικά γραφεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στη Λευκωσία και στο γραφείο του Υπουργείου στη Λεμεσό, το οποίο στεγάζεται στο ΚΕΠ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι, για την εξυπηρέτηση τους στα ΚΕΠ, οι πολίτες θα πρέπει να διευθετούν εκ των προτέρων ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον ενιαίο, παγκύπριο αριθμό 22309100.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)