Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-09-2023 16:15

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο επίκεντρο συνάντησης της Υπουργού Υγείας Δρος Πόπης Κανάρη με τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος είχε σήμερα, η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη. Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και οι λύσεις που δρομολογούνται προς επίλυση τους.

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στην αναγκαιότητα κτηριακής αναβάθμισης.

Η κα Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Φαίδωνος για τα αποτελέσματα χθεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στην παρουσία της ηγεσίας του ΟΚΥπΥ. Κατά την συνάντηση, όπως σημείωσε η Δρ Κανάρη, επισημάνθηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του Νοσοκομείου.

Μεταξύ των δράσεων που αναλήφθηκαν από μέρους του ΟΚΥπΥ είναι η αναβάθμιση του ΤΑΕΠ Πάφου, η παράδοση, εντός Νοεμβρίου, της Μονάδας Αιμοκάθαρσης και η έναρξη των εργασιών κτηριακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, για την οποία έχει υπογραφεί σχετικό συμβόλαιο.