Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-09-2023 11:11

Συμμετοχή του βουλευτή κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στις εργασίες της 52ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη

Ο βουλευτής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση (ΔΕ), μεταβαίνει αύριο στη Γενεύη, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 52ης Συνόδου της Συντονιστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ),που θα διεξαχθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Τον κ. Νεοφύτου θα συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κα Αυγούστα Χρίστου.

Την Επιτροπή θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των πολυμερών εμπορικών διαπραγματεύσεων και οι προετοιμασίες της επόμενης Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του ΠΟΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της 13ης Υπουργικής Συνόδου του Οργανισμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Φεβρουάριο του 2024.

Εξάλλου, στα πλαίσια του Δημόσιου Φόρουμ του ΠΟΕ, που πραγματοποιείται στη Γενεύη από 12 ως 15 Σεπτεμβρίου 2023, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα παρακολουθήσουν συζήτηση, που συνδιοργανώνουν η ΔΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τίτλο «Το εμπόριο προς όφελος του περιβάλλοντος: Ο ρόλος των κοινοβουλίων».

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)